Goodbye Google Ads

Geschreven op 2007-08-11 • gesprek (2)

Na lang nadenken heb ik besloten de Google Ads van dit weblog te verwijderen. Waarom? Ze irriteerden me. Ik probeer het ontwerp van deze site bewust eenvoudig te houden en dat is niet altijd gemakkelijk. De Google Ads waren gewoon een ronduit storend element.

Pas op, ik wil niet beweren dat advertenties in sommige gevallen niet interessant zijn, maar op een weblog als dit vind ik het gewoon niet passen. Ik associeer Google Ads (of eender welke vorm van rechtstreekse advertenties) met “geld verdienen”. En dat is nu net iets wat ik niet wil bereiken met deze blog. Ik schrijf louter en alleen voor the fun of it, niet om mijn kapitaal en koopkracht aan te dikken.

Het is hoe dan ook best wel interessant om de verschillende advertentievormen eens onder de loep te nemen en te vergelijken. Zowel op vlak van impact bij de gebruiker als impact voor de adverteerder. Ik beloof bij deze om me daar eens achter te zetten na mijn derde examenperiode!

Conversation is closed

Conversations close automatically after six weeks. Feel free to contact me directly if you have feedback on this article.

Misschien eens adhese overwegen?

Erlend · Thu 1 Jan 1970 · #

Da's misschien helemaal geen slecht idee. Alhoewel ik bij advertenties in het algemeen wel een dubbel gevoel heb. Nuja, het kan geen kwaad om even op de bandwagon te springen (Adhese is toch hot stuff these days, right?). Al was het maar om even te testen hoe de dienst in elkaar zit.

Xavez · Thu 1 Jan 1970 · #